18 Temmuz 2011 Pazartesi

Crocus bir cicek degil, bir melektir.

      Aren yaklasik 3,5 aylikti. Annem evine döndü. Tam da koligin pik yaptigi zamanlar... Aksamustleri feci aglamalar ve aglamaktan uykuya teslim olmak dongusunun icinde savruluyorduk anne-ogul.
    
     Biraz bahsedeyim istiyorum kolikli gunlerden. Gazli bir bebekti Aren baslarda. Ne mutlu ki cabuk bas edebildi bu belayla. Fakat ardindan kolik basimizin derdi oldu. Her aksam ustu 1700-1800 arasi baslayan ve iki ila uc saat surebilen bir aglama hali. Oyle korkunctu ki... Emmek, sallanmak ve kucakta gezmek ucgeninde mahvoluyorduk.Bir ucgen ki tam Bermuda! Hele bir de Cuneyt'in shift B de oldugu zamanlar. Fiilen ve cismen kendimizi ordan oraya atiyorduk Aren'le. Tecrube ve tavsiyeler uzerine kullandigimiz onca surup, damla vb ilactan sonra, Ingiltere'den bir damla getirtildi bize. Infacol. Sukur ki ise yaradi biraz rahatladik.

     Iste tam da o zamanlar girdi hayatimiza bu cicek :) Nurturia'da derdimi paylastigim gunlerden birinde. O donemde ordan olan hicbir arkadasimi yuzyuze tanimiyordum. Sadece sanal paylasim! Ben ahlanip vahlanip guncelleme girerken, herhangi biri cikti dedi ki ; -Dilek senin icin ne yapabilirim ? Cok uzuluyorum. Gelmemi ister misin ? Ve o anda herhangi biri olmaktan da cikti gonlumde. Daha ne isterdi ki lohusa bir anne! Biliyordum kos desem gelecekti bana. O sanal ekrandan, bu gercekten candan kopan cumleyi okumak bile yetti.Ona yetmedi; beni alip gezmelere, tozmalara bile goturdu oglumla. Evime kadar da birakti. Dogum gunumde de cok mutlu ettiler beni Bilgi, Betul ve Nur'la.

    O gunden beri birakmiyorum o cicegin pesini. Birakmam :)

    Velhasil canim arkadasimin,cani kizi Eylul Naz'in dogum gunu partisi vardi gectigimiz Cuma aksami. Davetliydik bizde. Sagolsun baska bir can Gülsün bizi de goturdu. Diger canlar Betul ve Nur da ordaydi. Cok hos vakit gecirdik suphesiz. Asil beni mutlu edense, Cigdem i kizi ve esiyle oylesine mutlu gormekti. Onlarla olabilmekti.

    Annesinin biricigi Eylul artik 2 yasinda. Koca bir abla! Oglumun ablasi ;)



       Sevgili Cigdem,
  Hersey icin bir kez de burdan sonsuz tesekkurler.. Pesindeyim, birakmam ;)

4 yorum:

gamze dedi ki...

ne denir ki böyle güzel paylaşımlara,arkadaşlıklara? keşke aranızda olabilsem...hepinize sevgiler...

Crocus dedi ki...

tühh yaa sabah sabah duygulandırdın beni deli :))gözümden yaş geldi,içten duygularla yazılan yazını okurken...Yapma böyle şeyler,kendimi bişii sanıcam :) Ben de, yakışıklı oğlumu ve seni bırakmam,takipteyim ona göre

Di dedi ki...

Cigdem hakikaten cok ozelsin.

Di dedi ki...

Gamze, sabirsizlikla bekliyoruz seni.