5 Kasım 2011 Cumartesi

Arife Notçukları

  • Aren artik yuruyor! yazmayi isterdim lakin hakikat farkli. :) Ama yakindir cok az kaldi. Calisiyoruz oglumla. Tek elinden tutuyoruz ve her turlu mekanda bir ileri bir geri ilerliyoruz. Onu oyle gormek paha bicilemezmis meger. Oglum daha kucukken pekcok kez ayni seyi duydum: Bu en guzel gunlerimizmiş, miş miş te mişşş... Yuruyunce cok zormus falan fismekan! Kendi adima kesinlikle katilmiyorum. Onun kucagimda stres icinde kivranmasindansa,onunla kilometrelerce egilerek yurumeyi yeglerim. Mujdeyi verecegim gunu iple cekiyorum :))
  • Artik 11 dise sahibiz. Belki de 12 ya da 13 :) Bilemiyorum her gecen gun yenisi PATlayabiliyor. Farkettirmeden 2 azımız oldu misal. Kopekler ise tam tersi :( 1 i geldi. 2. yolda olsa gerek. Fakat gectigimiz haftadan beri keyifsiziz. Once ates, ardindan 2 gun açlık grevi ve en son huysuzluk ve oksuruk. Hicbirinin baki kalmamasi temennisiyle...
  • Bir ayı geckın bır suredir oglumun bir bakicisi var: Senem Hanim. Acelesiz yavas yavas alistilar birbirlerine Aren'le. Simdilik hersey yolunda gibi gorunuyor. Umarim hep boyle gider.  
  • Daha dun gibi sanki, ek gidaya baslangic gunlerimiz. Kaygili, saskin. Nerden nereye... Artik hemen herseyi yiyor Aren. Tatlilarla arasi yok denecek kadar az. Gumushane kömesi haric. Onu seviyor. Gamze teyzesi sagolsun :) Tuzlu yemeklerle ise arasi harika(ydi). Menemen, tarhana corbasi, yogurlu eriste ve peynir su siralar en sevdigi yiyecekler. Ihlamur ise halen favori icecegimiz. Tabiki anne sutunden sonra ;)
  • Yaklasik 16 aydir gormedigim, can arkadasim Gamze nihayet geldi. Evimizde cifte bayram getirdi. Mis kokulu bir melegim daha var artik. Oyle ozlemisim ki.. Kisitli zamanlarin keyfini sonuna kadar cikardik.Meleklerimizle karismis kokularimizi, bir de birbirimizle karistirdik.Yakinimiza gelmeleri icin, en acelesinden cokca secret, bolca dua.
  • Aren'in uyudugu zamanlarda vakit gecirmek, biraz da dinlenebilmek icin sosyal medyadan bir oyalayici daha buldum kendime. Nurturia, fb(neredeyse hic ilgilenmiyorum), blogspot, twitter'in ardindan bir de Pinterest var artik sanal hayatimda. Sonumuz hayrola ;)
  • Herkese bol keyifli ve lezzetli bayramlar...
  • Çokça Sevgiler

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne güzel bakıcıya yavaş yavaş alışmışsınız..Dişler geç gelince hepsi birden geliyor.yağız ın da öyle olmuştu.Yaşıla birlikte tüm dişlerini çıkardı...
Güzel ve keyifli bayram geçirmen dileğiyle , iyi bayramlar
içimizdeki karnaval