19 Haziran 2011 Pazar

Best DAD Ever

     Her yıl Haziran ayının 3. Pazar'ı Babalar günüyMÜŞ. Gercekten bilmiyordum. Duyuyordum elbette, malum tuketim amaci guden gunlerden biri  daha.. Ancak dikkat bile etmemisim tam olarak zamanina. Demem o ki, bugun sadece Aren'in degil, benim de ilk babalar gunu deneyimimdi.
    
    Aren olagan zamanindan yaklasik 20 dk erken uyandi bu sabah.. Sezmis gibiydi; annesi bir telas icindeydi ;) Rutin sabah bakiminin ardindan,ona Henrieta nin Sk'dan getirdigi -i love dad- t-shirt unu giydirdim. Salonun ortasina biraktim. Bir tarafinda oyuncaklari, diger tarafta Cun'e verecegimiz hediye ile. Isine yaramayacagini anlamis olacak ki herseye dokunmaya calisan oglum, babasinin hediyesine donup bakmadi bile :) Bir de kart hazirlamistik. Sade yesil bir kart... Icinde tarihten baska yalnizca Aren'in el ve ayak izi olan. Hangi sevgi mesaji, daha anlamli olabilirdi ki o izlerden baska! Nihayet hazirliklari tamamlayip, oglumun Gamze Teyzesinin yardimiyla hazirladigimiz sunu esliginde MAN OF THE DAY i uyandirdik. Sunu yalnizca baba-ogul kendi fotograflari ve Cem Karaca nin o duygusal sarkisindan olustugundan biricik babamizi fazlasiyla duygusallastirdi. Salonun ortasinda kostumu, hediyesi ve karti ile onu bekleyen oglunu gorunce ki halini anlatmayayim bile.

    Velhasil, giderken guzel duygular birakti 19 Haziran bizde. Bir babanin yasadigi her evde benzer izler birakmasini da oyle arzu ederdim ki... Oyle olmadigini bilsem bile. Keske her baba, baba gibi dursa esinin,cocuklarinin yaninda. Buyuklugune, durusuna hergun birseyler katsa.Hayran biraksa kendine... Keske! Oysa bence babalik ogrenilen ve olculebilir bir yeti.

     Babasini tanimaya pek firsati olmamis bir evlat olarak ben, kendi adima, oglumun Cuneyt gibi MUH-TE-SEM  bir babasi oldugu icin oyle mutluyum ki...

   Ve yine ayni Ben tum babalarin gününü kutlarım.

3 yorum:

gamze dedi ki...

nice güzel günler görün...ufacık bir katkım olmuşsa ne mutlu bana...

Alef dedi ki...

Hem kendi adima hemde yavrularimizin adina seninle ayni hisleri paylasan birisi olarak bende basta arenle aslanin olmak uzere tum yavrularin hayatlari boyunca ana/baba sevgisiyle dolu yasamalarini diliyorum, hicbirzaman bizim gibi bir taraflari eksik kalmasin, ayrica sen sevgili arkadisimide bu guzel blogundan oturu kutluyorum ellerine saglik, kalplerin birlikte carpmasi, birbirlerini ozlemesi, merak etmesi icin birarada olmak ve birbirini gormekten ibaret degilmis olay sevgi boyle biseymis iste...

Di dedi ki...

Alef, cok tesekkurler..
Ve oyle haklisin ki seni ve Aslan i merak ediyor, ozluyorum.
Bizden de Sevgiler...